Voetbaltraining in Weert, waarom is Tiki Taka de beste keuze?

De beste voetbaltraining in Weert krijg je bij voetbalschool Tiki Taka

De beste voetbaltraining in Weert. Dat wil je als ouder graag voor jouw zoon of dochter. Die krijg je bij Voetbalschool Tiki Taka. Waarom is Tiki Taka de beste keuze? Twee vaklui geven het simpele antwoord.


 

Het is een perfecte aanvulling op de trainingen die voetballers krijgen bij de vereniging waarvan ze lid zijn. Bovendien is het voor deze kinderen dé extra voetbaltraining waar ze heel veel van zullen leren. Daarnaast zijn er spelertjes die geen officieel lid van een voetbalclub zijn. Toch is het bij Tiki Taka geweldig: Michael Grein en Shurell Wilson, de twee vrienden leggen het uit.

 

Begeleiding door professionele trainers

Oprichter en gedreven aanjager van Tiki Taka is Michael Grein. Hij heeft de hele jeugdopleiding van V.V.V.–Venlo doorlopen als voetballer, is gediplomeerd Jeugdvoetbal Trainer/Coach en gecertificeerd Johan Cruyff Court Coach. In het komende jaar gaat hij diverse opleidingen van de KNVB volgen om zich steeds maar weer te verbeteren. Michael krijgt assistentie van Shurell Wilson.

Voetbal-expertise


Al jaren is Shurell beroepsmatig bezig met voetbal. VVV-Venlo, SV Helden, SV Laar en Wilhelmina ’08 zijn enkele clubs waar Shurell (o.a. als Hoofd Jeugdopleiding) gewerkt heeft. Op zijn indrukwekkende CV prijken o.a. het trainersdiploma en de opleiding UEFA-C en hoofd jeugdopleiding A van de KNVB. Hij is bevoegd om trainers op te leiden. Momenteel is Shurell Hoofd Jeugdopleiding bij MMC Weert.


Shurell Wilson geeft gerichte uitleg aan een groepje pupillen tijdens de voetbaltraining in Weert.

“De beste voetbaltraining is training met een doel.”

— Shurell Wilson over het geven van voetbaltrainingenShurell Wilson vertelt:
“Ik leer de kinderen dat elke actie een doel heeft. Het gaat erom dat ze de gedachte zien die bij een bepaalde handeling hoort. Zo krijgen ze inzicht in het spelletje.”

De beste voetbaltraining in Weert krijg je van de beste voetbaltrainers

Als professional is Shurell Wilson erg betrokken bij het opleiden en coachen van de eigen trainersstaf. In de beginperiode van Tika Taka is zijn rol beperkt tot het adviseren van Michael. Inmiddels zit Shurell volop in de organisatie: hij geeft trainingen aan verschillende groepen kinderen. Hierdoor is hij van onmiskenbare waarde voor de kwaliteit van de voetbaltrainingen en de verbeterde vaardigheden van de voetballers. Daarnaast geeft hij voetbal-clinics op basisscholen.

Tenslotte is Shurell als bevoegd opleider van trainers ook verantwoordelijk voor de scholing van de eigen trainersstaf. Momenteel bestaat die uit 5 ervaren en zeer kundige oefenmeesters.Bekijk ook het YouTube-kanaal van Voetbalschool Tiki Taka en zie dat spelend leren voetballen leuk is.


“Ik zie de kinderen wekelijks beter worden door de persoonlijke benadering, dat is fantastisch om mee te mogen maken.”

— Guido Seerden, vader van Charlie op Google ReviewTiki Taka in Weert brengt méér dan alleen voetbaltraining

Eén enkele, universele aanpak van coaching en begeleiding werkt niet. Elke leeftijd vraagt om een andere benadering. Daarom is Tika Taka heel flexibel in de manier van ondersteunen. Elk kind krijgt coaching en begeleiding die past bij de leeftijd en ontwikkeling van het individuele kind. Tiki Taka leert de kinderen op persoonlijk niveau hoe ze het spelletje onder de knie kunnen krijgen. De speelse oefenstof is niet alleen heel leuk, het is ook heel leerzaam en leidt al snel tot resultaat: “Hoe hou je de bal onder controle? Hoe kun je jouw lichaam gebruiken?”
Met het antwoord op deze vragen wordt elk kind gegarandeerd een betere speler.

Tiki Taka schenkt ook veel aandacht aan het verbeteren van de techniek en het spelinzicht. Dit is allemaal onderdeel van het puur op voetbal gerichte aspect. Daar komt bij dat voetbal een teamsport is, dus is er meer…

Voetbaltraining in Weert is bij Tiki Taka ook sociale training


Bij elke teamsport hoort ook het sociale en psychische oogpunt.

Als ouder zijnde: merk je verbetering bij één of meer van de bovengenoemde punten? Dan zal het zelfvertrouwen van jouw kind ongetwijfeld ook toenemen.

Tiki Taka leert kinderen om geloof in zichzelf te hebben!

Bovendien gaat jouw zoon of dochter door de voetbaltechnische punten het spelletje beter begrijpen. Dat leidt dan weer tot een goede interpretatie van het woord “teamsport”: laat jouw teamgenoot beter spelen door een positieve benadering.

Onze pupillen leren dat ze keuzes moeten maken. Soms zijn die goed, soms zijn die minder. Maar fouten maakt iedereen. Elk kind gaat inzien dat júist door het maken van fouten ook veel lering getrokken wordt. Zo nu en dan krijg je te maken met een teleurstelling, dat kan. Tiki Taka leert jouw kind hoe hij of zij daarmee het beste omgaat.

Bovenal maakt elke Tiki Taka – fan in een hele korte tijd heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes!
Links die je misschien ook interessant vindt

Voetballen in competitie verband is niet mogelijk zonder alle verenigingen en de vrijwilligers die deze verenigingen staande houden. Wil jij bij een voetbalclub jouw steentje bijdragen? Hier vind je een greep uit de voetbalclubs in de regio Weert:

share dit bericht:

Recente berichten: